Sa sustavima tehničke zaštite osiguravate imovinu od provale, krađe, vatre …. Pravilno projektiran sustav lako će spriječiti štetu na imovini i obavijestiti zaštitarsku službu da poduzme odgovarajuće korake kako bi se spriječilo najgore.
Oprema tehničke zaštite, koju ugrađujemo na štićenim objektima, proizvodi su priznatih domaćih i stranih tvrtki i spadaju među najpouzdanije. Također, kvalitetna suradnja s MUP-om je jedan od razloga visoke kvalitete naših usluga.
Savjetovanje Vam pružaju visoko obrazovani stručnjaci iz područja sustava tjelesne i tehničke zaštite, a svi inženjeri imaju i licencu MUP-a u skladu sa Zakonom o privatnoj zaštiti.
Nudimo Vam projektiranje sustava tehničke zaštite od idejnog riješenja do primopredaje:

– idejno riješenje
– projektni zadatak
– izvedbeni projekt
– projekt izvedenog stanja

Nudimo Vam kompletnu izvedbu sustava tehničke zaštite, koji uključuje sve faze, od idejnog riješenja, preko projektiranja, izvedbe i nadzora do puštanja sustava u rad i primopredaje.
Također Vam nudimo i 24-satnu prijavu kvara i servisnu službu.
Praćenje svjetskih trendova u području sustava tehničke zaštite i uvođenje novih tehnologija omogućava nam postizanje našeg glavnog cilja, prevenciju neželjenih događaja i prepoznavanje ugroženosti objekata, osoba i imovine kako bi se mogle osigurati optimalne mjere zaštite.